Skip to main content

Groepsreizen

Een unieke ervaring

Ben jij een absolute fan van hiken? Bevind jij je het liefst in de natuur, wandel jij graag in je vrije tijd en ben jij niet vies van een uitdaging, in de vorm van hoogtes, of onverharde wegen? Dan past een wandeling op een van de Canarische Eiland in de perfecte reis voor jou. Op deze eilanden kun jij jezelf uitdagen, maar ook genieten van de prachtige omgeving. Lijkt het jou leuk om met een groep te wandelen en samen met andere mensen ervaringen op te doen en onvergetelijke herinneringen creëren? Lees dan verder. Wij vertellen je alles over onze groepsreizen op de Canarische eilanden.

Welk eiland past het beste bij jou?

Ga je voor een groepsreis naar de Canarische Eilanden, dan heb je de keuze tussen acht beeldschone eilanden. Canary Hiking bied groepsreizen aan op: Lanzarote, Gran Canaria, La Gomera, El Hierro, Fuerteventura, Tenerife en La Palma. Ieder eiland heeft zijn eigen bijzondere aspect, waardoor je dus eigenlijk geen slechte keuze kunt maken.

Alle eilanden bestaan uit prachtige uitzichten, mooie wegen, bijzondere overnachtingsplekken en nog veel meer. Houd er rekening mee dat deze hike vakantie met een groep in het teken staat van wandelen. Samen wandelen we door deze mooie natuur. In sommige gevallen kan dit ongeveer 15 tot 20 kilometer per dag zijn. Wij gaan er dus van uit dat je in staat bent om dagelijks een groot aantal kilometers te lopen. Zorg er ook voor dat je de juiste schoenen bij je hebt die jou voldoende ondersteuning kunnen bieden.

Bij het kiezen van het beste eiland voor jou, is het belangrijk om te weten wat jij uit een wandelvakantie wilt halen. Wil jij jezelf echt uitdagen en op hoog niveau gaan wandelen, of ben jij meer op zoek naar een gezellig vakantie waar wandelen belangrijk is, maar het bezichtigen van leuke plekjes net zo belangrijk aanvoelt.

groepsreis canarische eilanden

Naar welk eiland wil je op reis?

Groepsreis La Gomera

Groepsreis Fuerteventura

Groepsreis Gran Canaria

Groepsreis El Hierro

Groepsreis Lanzarote

Groepsreis Tenerife

Groepsreis La Palma

Groepsreizen GR131

Ons paradepaartje, waar het jaren geleden allemaal mee begonnen is: de GR131. Dit is een trektocht over de Canarische Eilanden van maar liefst 620 kilometer, een intensieve maar zeer bijzondere groepsreis. De start van de GR131 is op Lanzarote en eindigt op El Hierro. Vanaf Lanzarote zul je vele kilometers over de eilanden lopen en kunnen genieten van de meest bijzondere natuur. Tijdens deze wandeltocht zul je op elk eiland een wandelpin ontvangen. Elk eiland heeft zijn eigen unieke wandelpin. Daarbij bieden wij ook iedereen een rvs waterfles aan en krijg je een GR131 Canary Hiking Buff cadeau. Een groepsreis op de Canarische Eilanden mag dus niet ontbreken op jouw to-do lijst!

gr131 wandelpinnen

Wij bieden deze trektocht op elk eiland aan. Het maakt niet uit of je individueel wilt deelnemen, of dat het je leuker lijkt om een groep mee te lopen. De groepsreizen zijn 8 tot 12-daagse reizen. We begeleiden de groep, geven historische en culturele informatie over de eilanden en de avonturen die wij hier zelf hebben meegemaakt tijdens deze trektochten. De groepen zijn nooit groter dan 8 deelnemers. Wij denken dat er door een kleine groep een leukere en hechtere band kan ontstaan. Doordat de groep niet te groot is, blijft de aanpak ook een stuk persoonlijker. Een kleine familie!

Bekijk het onderstaande schema voor de verschillende soorten groepsreizen die wij op de Canarische Eiland aanbieden. Er is keuze genoeg!

Kies jouw eiland!

Waarom een groepsreis bij Canary Hiking?

Naast dat wij zelf graag de eilanden bezoeken, doen wij ook ons uiterste best om voor jou een onvergetelijke ervaring te creëren op de Canarische eilanden. Dit doen wij door jou alle zorgen tijdens de groepsreis uit handen te nemen. Wij hebben alles al voor jou uitgestippeld, iets wat jij dus niet meer hoeft te doen. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij de beste reizen voor jou op de Spaanse eilanden hebben samengesteld. Zo hebben wij natuurlijk de mooiste wandelplekken, de mooiste overnachtingsplekken, maar natuurlijk ook een wandelreis vol uitdagingen samengesteld tot een groepspakket. Lijkt het jou leuk om in groepsverband door de Canarische eilanden te trekken? Klik dan op de benamingen van een van de onderstaande eilanden voor ons aanbod.

Groepsreis boeken bij Canary Hiking

Ben je net als wij ontzettend enthousiast geworden over een hike vakantie met een groep op de Canarische Eilanden en wil je met ons mee op een onvergetelijke reis? Twijfel dan niet langer en meld je aan voor een groepsreis. De belangrijkste keuze om te maken, is op welk eiland je graag wilt deelnemen aan een groepsreis. Wanneer je deze keuze hebt gemaakt, is het enige wat je nog hoeft te doen de reis uit te kiezen die het beste bij jouw wensen past.

In elk geval kijken wij er enorm naar uit om jou te ontvangen tijdens een van onze groepsreizen op de Canarische Eilanden!