Skip to main content

Groepsreizen

Een unieke ervaring

Caminos Naturales

Groepsreizen GR131

Ons parade plaatje waar het jaren geleden allemaal mee begon. De GR131, een trektocht over de Canarische Eilanden van ongeveer 620 km lang. De start is op Lanzarote, de finish is op El Hierro.
Wij bieden deze trektocht op elk eiland aan. Individueel en in een groep. De groepsreizen zijn vaak 8 of 12-Daagse reizen. We begeleiden de Groep, vertellen over de eilanden, en over de avonturen die we meegemaakt hebben tijdens deze trektochten. De groepen zijn nooit groter dan 8 deelnemers, omdat wij denken dat er dan er een leuke band ontstaat tussen de deelnemers. Een kleine familie!

Kies jouw eiland!

Waarom onze Groepsreis?

  • Het uitzoekwerk is al voor jou gedaan!
  • Flexibel samen te stellen
  • En authentiek en kleinschalig
  • Bijzondere overnachtingsplekken
  • Uit liefde voor de eilanden

Naar welk eiland zou je graag willen gaan?

Groepsreis Fuerteventura

Gran Canaria

La Gomera

El Hierro

Groepsreis Lanzarote

Groepsreis Tenerife

Groepsreis La Palma

De wandelpin van de GR131

Onze unieke wandelpin. Elk eiland heeft zijn eigen kleur. Je krijgt deze wandelpin bij het voltooien van de GR131 Camino Naturales op één van de zeven eilanden. Met een groepsreis krijg je deze op het einde van de reis. Met een individuele reis neem je een stempelkaartje mee die je laat aftekenen bij verschillende locaties. Met deze kaart krijg je je verdiende wandelpin opgestuurd. Je komt hiervoor in aanmerking als de reis bij Canary Hiking geboekt is!

Kleuren

Elk eiland heeft zijn eigen kleur. Heb jij de 630 km gelopen en alle kleuren bij elkaar gespaard? Dan krijg jij van ons een unieke pin!