Skip to main content

Ontdek de Canarische eilanden zoals je ze nog nooit hebt gezien

Hop on, Hop off over de Canarische Eilanden

Hou jij van het ontdekken van nieuwe plekken? Dan is eilandhoppen tussen de Canarische Eilanden dé perfecte reis voor jou! Of je nu jong bent of al wat ouder, je vindt hier natuur, rust en een heleboel avontuur. Als natuurliefhebber, rustzoeker, wandelaar en avonturier ben jij dus helemaal in je element op de Canarische Eilanden.

Door bij Canary Hiking jouw reis te plannen, ben je verzekerd van een onvergetelijke reis. Wij ontzien je van alle praktische zaken tijdens de reis. Van woestijn tot prachtige stranden, we begeleiden je tijdens onze wandeltochten over de eilanden. Wij zijn zelf altijd graag op de eilanden en laten je graag zien waarom eilandhoppen op de Canarische eilanden zo leuk kan zijn!

We hebben al gefietst door de natuur van de verschillende eilanden en genoten van authentieke pottenbakkers. Daarbij hebben we ook vulkanen beklommen en onze grenzen verlegd in de lavatunnels. Tijdens het eilandhoppen krijg je te maken met een heleboel afwisseling, iets wat deze reis juist zo leuk maakt. Elk eiland heeft zijn eigen unieke karakter, maar toch hebben ze ook overeenkomsten. Je kunt hier weken aan één stuk lopen. Het weer is goed, het eten is heerlijk en de sfeer van de eeuwenoude huizen geeft de eilanden een hele gezellige sfeer. Je vindt dus vrijwel alles terug op de Canarische eilanden als je aan het eilandhoppen bent.

Een straatmuzikant zei ooit: ‘Deze eilanden zijn als ijsjes; ze zijn allemaal lekker, maar ieder heeft z’n eigen smaak’.

Welk eiland past bij jou?

Eilandhoppen op de Canarische Eilanden is een avontuur vol verrassingen! Maar let op: om optimaal van deze unieke ervaring te genieten, is het essentieel dat je vooraf bepaalt wat jij écht zoekt in jouw droomvakantie. Ieder eiland is namelijk bijzonder op zijn eigen manier.

Vind je het leuk om van alles iets te zien en mee te maken. Dan is het bezoeken van Gran Canaria een goede opties, omdat hier zowel stranden als bossen en bergen te vinden zijn. Lijkt het je leuk om van de geweldige stranden en woestijn op Fuerteventura te genieten? Tijdens de eilandhoppen reizen van Canary Hiking is ook dit mogelijk.

Klinkt eilandhoppen op Gran Canaria en Fuerteventura interessant, maar ben je benieuwd wat er nog meer te beleven valt? Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar Lanzarote, wat ook wel wordt beschouwd al een vulkanisch openluchtmuseum? Het maakt niet uit welk eiland je kiest, want elk eiland is voorzien van de meest bijzondere plekken, stranden en natuur. Het kan dus bijna niet missen dat je een fantastische tijd tegemoet gaat wanneer je kiest om tussen de Canarische Eilanden te eilandhoppen. Op El Hierro vind je de vriendelijkheid van de inwoners en rust. La Gomera is groen en echt een typisch wandel eiland. Tenerife is voorzien van vrijwel alles wat je wandelhartje begeert. Het achtste eiland, La Palma, staat ook wel bekend als ‘Isla Bonita’.  Dat zegt natuurlijk al genoeg!

Canarische Eilanden eilandhoppen
eilandhoppen gran canaria

Eilandhoppen op de Canarische Eilanden onder begeleiding van Canary-Hiking

Wij doen ons uiterste best om jou alle unieke plekjes op de eilanden te tonen. Door onze ervaring weten wij precies waar wij alle pareltjes kunnen vinden. Wij overleggen samen met jou over jouw ideale reis. Aan de hand van deze informatie stellen wij de perfecte reis samen. Wij zorgen ervoor dat jij alle unieke plekjes van het eiland te zien krijgt.

Dit doet je met behulp van onze vervoersmiddelen. Bij elke reis is een auto inbegrepen. Daarbij zijn ook de boottochten bij de prijs inbegrepen. We maken elke reis persoonlijk. We stemmen met jou af hoe jij het liefste wilt reizen. Wil jij bijvoorbeeld liever rondrijden over de eilanden, van tijd tot tijd rusten of continu wandelen? We maken het graag mogelijk!

Als je veel wilt zien en doen tijdens het eilandhoppen op de Canarische Eilanden, dan heb je elke dag ook voldoende nachtrust nodig. Ook het overnachten op de eilanden is een hele ervaring. In ons reisplan nemen we de meest unieke plekken om te overnachten op. Deze accommodaties hebben ook onze goedkeuring gekregen, dus wij hopen dat jij er net zo van kunt genieten als wij dat deden. Lees meer over onze eerdere ervaringen!

Andere mogelijkheden bij Canary Hiking

Ben je enthousiast geworden over het eilandhoppen, wacht dan niet langer met het boeken van jouw reis. Heb je vragen over het eilandhoppen, of over onze andere reizen? Je kunt altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het beantwoorden van vragen en het adviseren van de beste reizen inclusief of exclusief de excursies die je echt niet wilt missen!

Ons aanbod stopt echter niet bij eilandhoppen, maar Canary Hiking biedt nog een heleboel andere reizen aan. Je kunt bij ons ook terecht om een trainrunreis, een groepsreis of een individuele reis te boeken. Uiteindelijk ligt de keuze voor de reis altijd bij jou, maar bij Canary Hiking helpen we je altijd bij het kiezen van de meest geschikte reis voor jouw wensen. Wij bieden ook verschillende activiteiten en excursies aan op elk eiland. Zo hoef jij je in geen mogelijkheid te vervelen op een van deze eilanden. Bezoek bijvoorbeeld de witte dorpjes op Lanzarote, of verken de natuur van Fuerteventura te paard. Op de Canarische Eilanden is altijd wel iets leuks te beleven!

eiland hoppen Gran Canaria