Skip to main content

Hike vakantie naar de Canarische Eilanden

Een hike vakantie bij Canary Hiking

Ontdek de Canarische Eilanden

Ben jij een echte outdoorliefhebber en van plan om een vakantie vol activiteiten te boeken? Boek dan een hike vakantie op de Canarische Eilanden bij Canary Hiking. Ons doel is om trektochten naar bijzondere en avontuurlijke eilanden toegankelijker te maken. Het plannen van een trektocht vergt vaak veel voorbereiding en ervaring, maar met de juiste begeleiding van Canary Hiking wordt dit ineens een stuk makkelijker. Wil jij graag weten wat wij van Canary Hiking jou te bieden hebben op het gebied van hike vakanties?  Lees dan verder!

Aanrader van Canary Hiking

Eilandhoppen

Trailrun reis Groep

Groepsreizen Canary Hiking

Een hike vakantie met een groep is de perfecte manier om nieuwe mensen te leren kennen én samen onvergetelijke herinneringen te maken. Ga je voor een hike vakantie met een groep naar de Canarische Eilanden, dan heb je de keuze tussen acht prachtige eilanden. Canary Hiking biedt groepsreizen aan op: Lanzarote, Gran Canaria, La Gomera, El Hierro, Fuerteventura, Tenerife en La Palma.

Bij het kiezen van het beste eiland voor jou, is het belangrijk om te weten wat jij uit een hike vakantie wilt halen. Wil jij jezelf echt uitdagen en op hoog niveau gaan wandelen, of ben je meer op zoek naar een gezellige vakantie waar wandelen belangrijk is, maar het bezoeken van leuke plekjes net zo belangrijk aanvoelt?

Bekijk onze groespreizen

Waarom Gran Canaria?

  • Het uitzoekwerk is al voor jou gedaan!
  • Flexibel samen te stellen
  • En authentiek en kleinschalig
  • Bijzondere overnachtingsplekken
  • Uit liefde voor de eilanden

Hoe ziet een hike vakantie eruit?

Een hike vakantie, ook wel bekend als een wandelvakantie, is een vakantie vol activiteiten. Tijdens de vakantie is het de bedoeling om te wandelen door prachtige natuurlijke omgevingen, zoals over bergen, langs kustlijnen en door valleien. Onze gidsen Jeanne, Astrid en Mauk nemen je graag mee op een bijzonder wandelavontuur. Wij bieden veel verschillende trektochten aan, met elk een eigen programma, accommodaties en excursies.

Het fijne aan een trektocht bij Canary Hiking is dat wij alles voor jou regelen. Je hoeft dus tijdens je vakantie niet te zoeken en te communiceren met de Spaanse instanties. Op deze manier kun je zorgeloos genieten van al het moois dat het eiland te bieden heeft. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij de beste hike vakanties naar de Canarische Eilanden hebben samengesteld. Zo hebben wij de mooiste wandelplekken, de mooiste overnachtingsplekken en natuurlijk ook wandeltochten vol uitdagingen toegevoegd aan onze reizen.

Een trektocht naar de Canarische Eilanden is voor iedereen. Voor iedereen zit er een pakket bij dat aansluit bij zijn of haar wensen. Bij Canary Hiking kun je kiezen voor een individuele hike vakantie of een hike vakantie met een groep. Lijkt het jou leuk om samen met andere mensen ervaringen op te doen of ben jij een echt solo avonturier? Bij Canary Hiking kan het allemaal.

Meerdaagse trektocht

Waarom een wandelvakantie bij Canary Hiking boeken?

Onze grote liefde voor de eilanden waar wij onze reizen aanbieden, vormt de kern van onze reisorganisatie. Door de jaren heen hebben we ons toegewijd aan het verkennen van alle eilanden en hebben we alle routes gelopen.

De ervaring die we hebben opgedaan, stelt ons in staat om de beste reiservaring aan te bieden. We kennen de Canarische Eilanden door en door en willen onze passie graag met anderen delen door een onvergetelijke hike vakantie naar de Canarische Eilanden samen te stellen

De pakketreizen stellen we met jou samen. Wij zijn heel flexibel in ons aanbod en hechten veel waarde aan het luisteren naar jouw wensen. We streven er naar om elke reiservaring perfect af te stemmen op de voorkeuren en behoeften van onze klanten. Daarnaast helpen we je graag bij het kiezen van het eiland dat het beste bij jou past.

Bij Canary Hiking staat wandelen natuurlijk centraal, maar je kunt zelf bepalen hoe je jouw trektocht naar de Canarische Eilanden aanvult met andere activiteiten en excursies.

Hike vakantie op de Canarische Eilanden

Bij Canary Hiking bieden we pakketreizen aan naar La Graciosa, Fuerteventura, Gran Canaria, La Gomera, El Hierro, Lanzarote, Tenerife en La Palma. Elk eiland heeft zijn eigen charmes en karakteristieken die jij kunt ontdekken. Of je nu houdt van vulkanische bergen, langgerekte stranden of authentieke straten, alle eilanden bieden jou een onvergetelijke reiservaring.

Ben je enthousiast geworden, of heb je vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op onze website. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ben je (al) overtuigd? Dan kun je snel en eenvoudig via onze website een hike vakantie naar de Canarische Eilanden boeken. Lijkt het je leuk om over de ervaring van enkele wandelaars te lezen? Klik dan op deze link en verdiep je in een paar blogs van wandelaars die hebben genoten van hun trektocht naar de Canarische Eilanden.

Neem contact met ons op!

De wandelpin van de GR131

GR131 wandelpinnen van Canary Hiking

Onze unieke wandelpin. Elk eiland heeft zijn eigen kleur. Je krijgt deze wandelpin bij het voltooien van de GR131 Camino Naturales op één van de zeven eilanden. Met een groepsreis krijg je deze op het einde van de reis. Met een individuele reis neem je een stempelkaartje mee die je laat aftekenen bij verschillende locaties. Met deze kaart krijg je je verdiende wandelpin opgestuurd. Je komt hiervoor in aanmerking als de reis bij Canary Hiking geboekt is!

Kleuren

Elk eiland heeft zijn eigen kleur. Heb jij de 630 km gelopen en alle kleuren bij elkaar gespaard? Dan krijg jij van ons een unieke pin!

Stempelkaart GR131