Skip to main content
89BB9DAE-4C2B-4EA5-BE99-73BD8D1FE1E4

Na Fuerteventura zijn we nu op Lanzarote om alle mogelijkheden te onderzoeken. En dat doen we vooral… ja… wandelend. We ontdekken wijngaarden, het unieke Timanfaya vulkaangebergte, de kusten, secret gardens, de dorpen en de steden. En elke keer weer lijkt het uitzicht op een postkaart!

We willen je graag laten zien wat de Canarische Eilanden kunnen betekenen voor de wandelaar, avonturier, natuurliefhebber en de levensgenieter. Op 15 Maart 2021 hebben we de 12-daagse groepswandelreis op de GR131 in Fuerteventura gepland. Deze gaat vooralsnog door. Heb je interesse om mee te gaan dan kun je deze reis boeken met een gratis annulering in verband met Covid-19.

Mocht je de Canarische Eilanden op een andere manier willen zien, neem dan eens een kijkje op onze site voor de flexibele arrangementen op de eilanden; wandelen, trektochten, excursies enz… Deze reizen zijn helemaal individueel en naar eigen wens samen te stellen met toe te voegen bouwstenen.

Parque National
Puerto del Carmen
Westkust Lanzarote
Los Vulcanes National Parque

Om alvast te dromen over je volgende reis; kijk eens op de site http://www.wandeltochten-canarische-eilanden.nl.

 

Arrecife
Jeanne

Zoals je hierboven hebt gelezen ben ik de bedenker van deze organisatie. Na de vreselijke ziekte wilde ik niet stil blijven zitten. Mijn motto is: Waar een wil is, is een weg. Wat kan je wel in plaats van wat kan je niet!!

Leave a Reply