Skip to main content

Ontdek de Canarische eilanden zoals je ze nog nooit hebt gezien

Een unieke ontdekking

Waarom wandelen op de Canarische Eilanden?​

Mijn eerste kennismaking met deze prachtige eilanden heb ik als kind mogen ervaren. Nu staat de camino naturales op de Canarische Eilanden vooral symbool voor mijn instelling in het leven; waar een wil is, is een weg. Vooral als je denkt dat het nu niet kan! In deze situatie heb ik ook gezeten en het dan tóch te doen en dat het dan ook nog lukt, heeft mij heel erg geïnspireerd om daar ook anderen in mee te nemen.

Loop met me mee! Ik wil je graag ontmoeten.

Een ideale wandelbestemming…

  • Subtropisch klimaat
  • Prachtige natuur
  • Van vulkanen tot groene oases
  • Van ruwe bergtoppen tot turquoise lagunes
  • Ieder eiland is uniek met eigen charme
  • Nog steeds authentiek

Ik neem jullie graag mee op dit fantastisch wandelavontuur.

“Hoeveel stappen terug, ben jij jezelf tegengekomen?”

Overtref jezelf bij onze GR131 tochten op de Canarische Eilanden, en verdien je wandelpin voor elk eiland wat je loopt! Je krijgt van ons een stempelkaart mee die je moet afstempelen bij verschillende locaties.  Natuurlijk krijg je een unieke wandelpin van je gelopen eiland van ons! Heb je de volledige GR131 gelopen en je 7 wandelpins bij elkaar gelopen, dan kom je in aanmerking voor onze ultra unieke pin!

De Canarische Eilanden

Welk eiland heeft je interesse?

Lanzarote

Fuerteventura

Gran Canaria

Tenerife

La Gomera

La Palma

El Hierro

La Graciosa