Skip to main content

Onze unieke wandelpin. Elk eiland heeft zijn eigen kleur. Je krijgt deze Canary Hiking pin bij het voltooien van de GR131 Camino Naturales op één van de zeven eilanden. Met een groepsreis krijg je deze op het einde van de GR131 trektocht. Met een individuele reis neem je een stempelkaartje mee die je laat aftekenen bij verschillende locaties. Met deze kaart krijg je je verdiende Canary Hiking pin opgestuurd. Je komt hiervoor in aanmerking als de reis bij Canary Hiking geboekt is!

Kleuren

Elk eiland heeft zijn eigen kleur. Heb jij de 630 km gelopen en alle kleuren bij elkaar gespaard? Dan krijg jij van ons jou welverdiende medaille| Jij bent een van die personen die alle Canarische Eilanden heeft overgelopen. Hoe leuk is het om een van die personen te zijn?

Eilanden

Om in bezit te komen van jouw medaille loop jij: Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria, Tenerife, La Gomera, La Palma en El Hierro over. Deze zeven eilanden zijn allemaal uniek, allemaal verschillend en allemaal verschillende hoogtes en afstanden. Sommigen zijn makkelijk, sommige zijn zwaar. Maar het ontvangen van elke Canary hiking pin geeft je weer moed om een volgend eiland te lopen, totdat je de ultieme medaille mag ontvangen!

Kenny

Leave a Reply