Laurel Forest

 65,00

Wandelen op Gran Canaria naar het laatste laurierbos, de noordkant van Gran Canaria en de landbouw van Moya. Adembenemende natuur en uitzicht op een van de mooiste en groenste wandelingen op Gran Canaria.

De laatste laurierbossen van het noorden zijn als een jungle uit de prehistorie en bevinden zich in het natuurpark Doramas.
Onze wandeling begint met een afdaling door een dichtbegroeide kloof, verder door sprookjesachtige landschappen, met fantastische uitzichten vanaf de Virgin Valley, over de Camel Pass naar de Zumacal Gorge, waar we dan onze lunchpauze nemen.

Terwijl we wandelen, bewonderen en genieten van het uitzicht op de unieke wereld van endemische planten om ons heen, beginnen we onze beklimming tijdens een wandeling door het laurierbos. Door een diepe, weelderige kloof met enorme eucalyptusbomen wandelen we langs citroen- en sinaasappelboomgaarden terug naar het eindpunt. In de winter is er ook de mogelijkheid om bramen te plukken. Een van de mooiste wandelingen op de Canarische Eilanden. Onvergetelijk en uniek, voor het eerst in ons wandelprogramma.

Neem voor het boeken even contact met ons op via het contactformulier of tel: 0614583173.

Inclusief:

  • 7,5 Km
  • 300 Hm. omhoog
  • 300 Hm. omlaag
  • Moeilijkheid 2
  • Op Vrijdag

De moeilijkheidsgraden die in de specificaties van elke tour worden vermeld, verwijzen naar het volgende:
Niveau 1: Makkelijk
Niveau 2: Gemiddeld
Niveau 2,5: Veeleisend

Tours zijn inclusief: wandelstokken, vegetarisch broodje, drinkwater en hoteltransfer.

Discount:
Vertrekdatum:
Total: 65
Artikelnummer: GranCan-A1 Categorieën: , Tags: ,

Tour info

Duration:
1 Dag
Transport:
Wandeling met gids
Tour Type:
Dagexcursie
SKU:
GranCan-A1
Location:

Special offer