Skip to main content

Activiteiten Gran Canaria

Ontdek Gran Canaria

Heerlijk genieten van het weer, de stranden en de natuur? Dit is een gegeven wanneer je besluit om af te reizen naar het prachtige eiland Gran Canaria. Gran Canaria is deel van de Canarische Eilanden, waar altijd ontzettend veel te beleven is. Het eiland heeft nog veel meer te bieden dan alleen het lekkere weer en de prachtige stranden. Er zijn namelijk genoeg activiteiten mogelijk op Gran Canaria. Canary Hiking neemt je graag mee op de leukste excursies op Gran Canaria. Klinkt dat voor jou als muziek in de oren? Lees dan verder, want wij leggen je precies uit wat je van ons kunt verwachten tijdens deze excursies.

Groepsreis Gran Canaria

Individueel Gran Canaria

Activiteiten Gran Canaria

Over het eiland Gran Canaria

Of je nu een actieve vakantieganger bent of liever ontspant op Gran Canaria kun je maximaal uitrusten, maar ook een heleboel activiteiten vinden. Je kunt hier namelijk ontzettend mooie wandelingen maken door de natuur van Gran Canaria, maar het eiland is veel meer dan wandelen door de natuur. Zo kun je ook een mooie wandeling maken door de hoofdstad Las Palmas. De oude wijken zijn voorzien van prachtige gebouwen. Verder kun je ook andere dorpen zoals Teror, Tejeda en Gáldar bezoeken. Een activiteit op Gran Canaria die je eigenlijk niet kunt overslaan.

Waarom Gran Canaria?

  • Het uitzoekwerk is al voor jou gedaan!
  • Flexibel samen te stellen
  • En authentiek en kleinschalig
  • Bijzondere overnachtingsplekken
  • Uit liefde voor de eilanden

Organisatie bij de Gran Canaria activiteiten

Natuurlijk wil je precies weten waar je aan toe bent voordat je een activiteit boekt bij Canary Hiking. Bij vrijwel alle activiteiten die wij op Gran Canaria aanbieden, is een gids aanwezig. Deze gids zal jullie begeleiden tijdens bijvoorbeeld wandelingen op dit prachtige eiland. Deze gids beschikt over alle praktische informatie, wanneer het aankomt op de excursie op Gran Canaria.

Verder zorgen wij bij wandelexcursies ook voor wandelstokken. Wanneer je niet specifiek naar Gran Canaria komt om te wandelen, hoeft dat niet te betekenen dat je helemaal niet kunt gaan wandelen. Daarom zorgen wij voor de wandelstokken, zodat je toch genoeg ondersteuning krijgt tijdens het wandelen.

Tot slot zorgen we ook dat er drinkwater en (vegetarische) broodjes mee worden genomen tijdens de excursie op Gran Canaria. Gezien de uitdagende weersomstandigheden is het extra belangrijk om goed te eten en te drinken. Natuurlijk ben je ook vrij om je eigen eten en drinken mee te nemen tijdens de activiteiten.

Boeken van een excursie op Gran Canaria

Ben je enthousiast geworden over onze Gran Canaria activiteiten, dan kun je op onze website terecht om de activiteit uit te zoeken die perfect bij jou past. Voel je uiteraard vrij om meerdere excursies te boeken bij Canary Hiking. Wij bieden een handvol aan excursies aan. Wil je meerdere excursies combineren en vraag je je af hoe je dit het beste kunt aanpakken, ook dan kan Mauk, Astrid of Jeanne van Canary Hiking jou adviseren.

Houd er namelijk rekening mee dat de excursies worden onderverdeeld in niveaus. Zo is niveau 1 makkelijk, niveau 2 gemiddeld en niveau 2,5 veeleisend. Het zou natuurlijk jammer zijn wanneer je je aanmeldt voor een excursie die vervolgens niet bij het niveau past waar je naar op zoek bent. Daarom raden we aan om altijd eens goed de beschrijving bij de activiteit te lezen. Ook hierin adviseren we je graag.

Wanneer je precies weet welke excursie(s) je precies wilt gaan doen op Gran Canaria, hoef je nog maar één ding te doen; inschrijven. Je kunt je eenvoudig inschrijven op de pagina van de gekozen activiteit. Bij de activiteit staat beschreven op welke dagen deze excursie precies plaatsvindt.

Wel raden we je aan om voor het boeken even contact met ons op te nemen via het contactformulier of om ons te bellen op: 0614583173. Hier kunnen we je op de hoogte stellen van overige informatie over deze excursie. Ook bij vragen over de Gran Canaria activiteiten, kun je altijd bij ons terecht.

Een wandelvakantie op Gran Canaria

Is één of twee dagen wandelen op Gran Canaria voor jou niet genoeg en wil jij veel liever een hele vakantie graag wandelen op dit prachtige eiland? Dat kan! Canary Hiking biedt namelijk niet alleen activiteiten op Gran Canaria aan, maar je kunt ook deelnemen aan een van onze verzorgde reizen.

Je kunt er voor kiezen om individueel op wandeltocht te gaan, of verkies je het gezelschap van een groep om het eiland te verkennen? Bij Canary Hiking is alles mogelijk. Wij hopen onze liefde voor de Canarische Eilanden met jou te kunnen delen. Door onze jarenlange ervaring, weten wij precies wat de hotspots zijn tijdens deze vakanties. Neem een kijkje op onze website voor de mogelijkheden. Heb je vragen voor ons, of wil je graag wat meer informatie hebben over onze reizen, of excursies op Gran Canaria? Twijfel dan vooral niet om contact met ons op te nemen.

Lijkt het je leuk om over de ervaring van enkele wandelaars te lezen? Klik dan op deze link en verdiep je in een paar blogs van wandelaars die hebben genoten van hun wandelvakanties. Wij hopen je binnenkort te kunnen verwelkomen op Gran Canaria.

De wandelpin van de GR131

Onze unieke wandelpin. Elk eiland heeft zijn eigen kleur. Je krijgt deze wandelpin bij het voltooien van de GR131 Camino Naturales op één van de zeven eilanden. Met een groepsreis krijg je deze op het einde van de reis. Met een individuele reis neem je een stempelkaartje mee die je laat aftekenen bij verschillende locaties. Met deze kaart krijg je je verdiende wandelpin opgestuurd. Je komt hiervoor in aanmerking als de reis bij Canary Hiking geboekt is!

Kleuren

Elk eiland heeft zijn eigen kleur. Heb jij de 630 km gelopen en alle kleuren bij elkaar gespaard? Dan krijg jij van ons een unieke pin!