Skip to main content

We werden wakker met een hoop getik op de raam. Guess what……..het regent!!! Na drie dagen code rood, en gisteren een zonnige dag, hebben we vandaag regen. WTF…… Onze toer naar de nieuwe vulkaan is door de regenval verplaatst naar donderdag. Zittend in een camper moet je je dan toch vermaken. Achter de computer inderdaad! Werk aan de winkel… Rond een uur of 14.oo uur begon het wat op te klaren en de storm boog af om nooit meer terug te komen op deze eilanden. Godzijdank, wat een toestand! Misschien kan iemand het zich voorstellen om drie dagen in een camper te zitten en niets buiten kunnen doen. Ik voel mezelf echt helemaal vastgeroest, ook omdat ik sinds lange tijd door een enkelblessure niet meer hardlopen, dus…….ik en stilzitten?? Now way… Omdat we La Palma rond 7 oktober gaan verlaten zijn we bezig met alles een beetje af te ronden. Accommodaties bekijken, wandelingen inplannen, en natuurlijk wandeltochten in elkaar zetten. Vandaag zijn we richting noorden gegaan via de westkust, maar potverdomme wat is het hier toch stijl. Wist iemand dat La Palma het tweede stijlste eiland ter wereld is? Ik geloof het meteen. Als we met de camper rijden denk ik steeds dat hij, of achterover naar beneden tuimelt of met een scherpe bocht gewoon naar links of naar rechts valt. Vaak zit ik met zwetende handen achter dat stuur. Maar voor nu houd ik even op, we staan wederom in Tazacorte om morgen naar een wat hoger gedeelte te gaan waar de wolkenregen goed te zien is. El Paso!

Jeanne

Zoals je hierboven hebt gelezen ben ik de bedenker van deze organisatie. Na de vreselijke ziekte wilde ik niet stil blijven zitten. Mijn motto is: Waar een wil is, is een weg. Wat kan je wel in plaats van wat kan je niet!!