Skip to main content

Entdecken Sie die Kanarische Inseln wie nie zuvor

A truly unique experience

Pura Pasión

Acht Inseln voller spanischem Temperament

Kein Mangel an Leidenschaft, kein Mangel an Aktivitäten. Möchten Sie die Nacht am Rande eines Vulkans verbringen? Erleben Sie den Untergrund in spektakulären Lavahöhlen? Bergwanderungen mit entspannenden Momenten am Strand verbinden? Und auch den lokalen Wein probieren und eine Mahlzeit in authentischen, gemütlichen Bodegas genießen? Alles ist möglich.
Die acht Inseln zeigen temperamentvoll, wie vielseitig sie sind. Darüber hinaus heißen Sie El Hierro, La Palma, La Gomera, Teneriffa, Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote und La Graciosa herzlich willkommen.

In alle Richtungen

Neben kurzen Flugzeiten, dem besten Klima der Welt (4.800 Sonnenstunden pro Jahr), täglich angenehmen Temperaturen und viel frischer Luft bieten Ihnen die acht Inseln auch gastfreundliche Menschen und vor allem sehr abwechslungsreiche Landschaften. Sie können Ihre Reise nach Belieben gestalten, von entspannenden Spaziergängen bis hin zu abenteuerlichen Aktivitäten.

Wir helfen Ihnen

Sie suchen außergewöhnliche Ausflüge, besondere Unterkünfte, fertige Rundreisen, maßgeschneidertes Inselhopping, mehrtägige Wanderungen auf dem GR131 und natürlich den Kontakt zu den Einheimischen? Ihre Suche beginnt hier. Und wir helfen Ihnen gerne dabei, sie zu finden.
Wir tun dies mit Begeisterung und … purer Leidenschaft!

Reisen ist Leben

Pauschalreisen

Gruppen reisen

Unterkünfte

Ausflüge

Der Unterschied

Finden Sie den Urlaub, der zu Ihnen passt

Haben Sie schon einmal Weinberge in einer Landschaft gesehen, die wie eine Pfannkuchenpfanne aussieht? Zwischen Vulkanen auf fast außerirdischen Pfaden gewandert? Der Charakter und die (oft geschützte) Natur aller acht Inseln ist einzigartig, atemberaubend und überall anders.

Abwechslung ist der Schlüssel

Die Landschaft variiert von beeindruckenden Wüsten und riesigen Dünen bis hin zu uralten Wäldern, ruhigen Stränden, spektakulären Klippen, natürlichen Schwimmbädern und einem reichen Meeresleben. Das bietet viele Möglichkeiten für Jung und Alt. Von Canyoning und anspruchsvollem Trekking bis hin zu komfortablen Pauschalreisen und entspannten Busausflügen.
Auf den Kanarischen Inseln und bei Canary Hiking finden Sie den Urlaub, der am besten zu Ihnen passt.
Bienvenidos!

Reviews

Uitstekend
Gebaseerd op 36 recensies
Jelena Casier
Jelena Casier
We hebben de GR 131 op Gran Canaria gedaan. We zijn heel tevreden dat we bij Canary Hiking zijn uitgekomen om deze reis te boeken. Alles was super goed geregeld, bagagevervoer verliep zonder problemen. Jeanne is altijd heel vlot bereikbaar voor vragen en doet haar best om op alle wensen in te gaan. Een aanrader!
Laura Merken
Laura Merken
Self guided trip „Wild Gomera“ was awesome. Luggage transfer worked perfectly. Recommend!
Hans van Leeuwen
Hans van Leeuwen
Canary Hiking ging direct aan de slag met onze vraag of wij over 2 weken de GR 131 op Lanzarote konden wandelen. Diezelfde avond was de reis al geregeld. Het is misschien niet de goedkoopste organisatie maar het wordt wel super geregeld. Ook tijdens de reis was er regelmatig contact met ons en de transfers waren goed geregeld. Wij zijn in ieder geval erg enthousiast over deze organisatie.
Hans Welter
Hans Welter
Marloes Rooijakkers
Marloes Rooijakkers
Supermooie wandeltocht op Gran Canaria gedaan, alleen. De route was uitgestippeld, leuke accommodaties geboekt, kortom alles perfect geregeld. Ik hoefde alleen maar de navigatie te volgen en de stappen te zetten :-).
Berthelle Passchier
Berthelle Passchier
CAnary Hiking heeft een reis op maat gemaakt voor mij. 10 dagen lopen en af en toe ook rusten op Gran Canaria. Van start tot einde goed verzorgd, transport van mij en daarna van mijn koffer verliep vlekkeloos. Dikke 10 verdiend!
Hilde Weytjens
Hilde Weytjens
Met een groep van 12 vriendinnen een wandelvakantie op Gran Canaria geboekt bij Canary hiking. Vanuit 2 fantastische locaties hebben wij zeer mooie wandelingen gemaakt. Alles top voorbereid door Jeanne. Bij de voorbereiding maakt zij altijd tijd om op je vragen in te gaan en de reis volledig naar je wensen aan te passen. Gran Canaria heeft ons aangenaam verrast. De Parador aan Cruz de Tejeda is een fantastische uitvalbasis. De wellness met het zwembad met een ongelofelijk uitzicht is magisch. Hotel Rocanegra in Agaete heeft dan weer als pluspunt de 'natural pools' waar wij elke dag van genoten, zowel 's morgens voor het ontbijt als na onze wandelingen. Transfers waren geregerld. Niets liep fout. Top georganiseerd. Wij hebben een fantastische, zorgeloze vakantie beleefd dankzij Canary Hiking!
Bé Kruize
Bé Kruize
Dorine Chamon
Dorine Chamon
Net enkele dagen terug van een wandelvakantie op La Gomera zoals wij hoopten dat het zou zijn. Alleen de pret om een wandeling te kiezen en te beslissen wat en waar we zouden eten en geen zorgen rond logies en vervoer. We hadden maanden geleden al het aanbod aan wandelvakanties op La Gomera doorploegd en waren blijven hangen bij de pakketreizen van Canary Hiking. Alleen vreesden we dat het wat zwaar zou zijn voor ons en het hoefde voor ons ook niet in groep. Allemaal ok voor Canary Hiking. Na enkele gesprekken met ons, hadden Astrid en Jeanne zeer goed aangevoeld wat wij graag wilden en wat wij aankonden. En daar lag het dan, het voorstel voor een pakketreis op onze lijven geschreven. Alles duidelijk en klaar, authentiek logies, transfer vanuit luchthaven Tenerife, contactgegevens van partners ter plaatse, een huurwagen en een selectie van bijzondere wandelingen op ons niveau. Wat wil een mens nog meer? Wel, dat de vlucht op tijd vertrekt misschien? Met bijna 3 uur vertraging zouden we de laatste ferry naar La Gomera niet meer halen. Terwijl wij dan uiteindelijk toch in de lucht hingen, herboekte Canary Hiking alles. In de luchthaven van tenerife al lichtte 1 van hun partners de nieuwe regelingen toe en bracht ons naar een fijn hotel. De volgende dag gingen we eindelijk op de ferry en in onze huurauto op weg naar onze eerste stek. Hotel Jardin Concha had een verrassing in petto. Niet alleen het immense terras met zicht op Valle Gran Rey en de zee maar iets met 75…(neen, geen spoiler. Lees gewoon verder en verblijf ook in kamer 301… of een andere kamer maar dan zal 75 niet meer kloppen… ) Dit is geen hotelhotel maar een gemoedelijk verblijf in een eenvoudige nette kamer met goede bedden (waar we expliciet om gevraagd hadden) Na enkele dagen reden we naar Hermigua, hotel Telares voor een kamer met kitchinette en een zwembad met ligzetels iets verderop. Ook hier goede bedden en professionele gemoedelijkheid. We wandelden heel wat op en af en de selectie die Astrid en Jeanne ons bezorgden bracht ons in heel verschillende omgevingen. Het nevelwoud, de tocht naar de onvindbare waterval, de vroegere offerplaats boven op de berg, het vreemde rode zandlandschap met het volledig glazen uitkijkpunt om er maar enkele te noemen. Prachtig gewoon! Dank je wel Jeanne en Astrid voor jullie kennis van zaken, jullie professionaliteit, de rustige maar doortastende aanpak van onvoorziene omstandigheden, het enthousiasme en de humor ! Wij hebben ervan genoten.
Carlier Michel
Carlier Michel
Eind mei wandelden we met ons twee de GR131 op Tenerife van La Esperanza naar Arona. Bij het doorzoeken van het internet, stootten we toevallig op Canary Hiking. Of hoe een toevalstreffer een geweldige meevaller wordt. Van bij onze eerste mailcontacten was er meteen vertrouwen in Canary Hiking. De latere contacten en een knap en overzichtelijk draaiboek bevestigden dit vertrouwen. De overnachtingslocaties waren met zorg gekozen en overtroffen onze verwachtingen. Bagagevervoer en pick-ups verliepen vlotjes. Begeleiding en support onderweg verliep gestroomlijnd via Whatsapp. Tijdens onze rustdag beklommen we de Teide. Canary Hiking boekte voor ons met Antonio een topgids voor de woeste beklimming van deze grillige en desolate vulkaantop. De GR131 op Tenerife was een spectaculaire en bij momenten pittige trekking door een indrukwekkend en gevarieerd landschap. Een trektocht die naar meer smaakt. Een absolute aanrader. En dat geldt ook voor Canary Hiking. Een kleinschalige toporganisatie!

Jeanne – Founder

“Unterstütze die Einheimischen”

Astrid – Organizer

“Ich habe nicht lange gezögert und mich für die Liebe entschieden.”

Mauk –
Guide

Die Unterstützung der lokalen Wirtschaft ist sehr wichtig.

Jeanne – Founder

“Unterstütze die Einheimischen”

Astrid – Organizer

“Ik twijfelde niet lang en besloot voor de liefde te gaan.”

Was wir geschrieben haben

Zusammenarbeiten? Wir organisieren Pauschalreisen für die Reisewelt.