Skip to main content
Fuerteventura DEF-3

Wat staat er op de planning? Natuurlijk Fuerteventura op 15 januari. Deze reis gaat definitief door! Wij hebben er zin in…..Op dit moment zijn we met een leuk klein groepje waar nog plekken vrij zijn. Deze reis is voor een wandelaar een aanrader. Fijne temperatuur, vooral veel natuur en slapen op de mooiste locaties. Overdag wandelen we van plek naar plek, en eenmaal aangekomen, gaan we genieten van een lekkere maaltijd met een goede glas wijn erbij. Deze tocht begint vrij vlak, tot we bij het Betancuria gebergte aankomen. Een must see, en beleving om daar te mogen lopen! Je loopt door zandvlaktes van duinen in het beschermde natuurgebied.

Je bent weg van het tourisme en bent één met de natuur. Het programma staat beschreven op onze website. https://wandeltochten-canarische-eilanden.nl/eilanden/wandelen-fuerteventura-gr131-camino-naturales-groepsreis/

Even over de wetten van de Corona…op de Canarische eilanden bestaat geen QR code, en zijn in verhouding met Nederland bijna geen besmettingen.

Mocht je met ons mee willen gaan? Er zijn nog plekjes vrij.

Ons eigen kleine reisboekje over wie en wat we zijn.

Ben je benieuwd wie en wat we zijn op de Canarische Eilanden, bekijk dan dit leuke boekje van ons.

Waar zijn we nu?

Inmiddels zijn we op ons laatste eiland wat onderzocht gaat worden. La Gomera! En tot onze verbazing (nou we wisten het al) is La Gomera een wandeleiland bij uitstek. Overal waar je kijkt of rijdt zijn wandelaars. Niet gek als je hier rond kijkt en je het wegennetwerk ziet. Per auto kom je hier alleen op de aangelegde wegen en niet op de wandelpaden.

Aankomde tijd zijn we op dit eiland. We onderzoeken de accommodaties, de wandelpaden, de bewoners met hun Artisana, en gaan mooie pakketreizen en groepsreizen bouwen met bijzondere overnachtingen en Activiteiten. Blijf ons volgen met alles wat we hier op La Gomera aan het onderzoeken zijn.

Kleine impressie

De groepsreis Tenerife / La Gomera staat gepland voor 19 april. Een top datum om te wandelen. deze groepsreis is een reis van 2 weken waar je over 2 eilanden loopt. Mocht je toch kiezen voor een 8 daagse reis op een van de eilanden, laat het ons weten.

Jeanne

Zoals je hierboven hebt gelezen ben ik de bedenker van deze organisatie. Na de vreselijke ziekte wilde ik niet stil blijven zitten. Mijn motto is: Waar een wil is, is een weg. Wat kan je wel in plaats van wat kan je niet!!

Leave a Reply