La Graciosa Tour

 70,00

Wandeling met gids door La Graciosa
La Graciosa is de verborgen parel van de Canarische Eilanden. Op deze prachtige plek vind je ongerepte stranden en prachtige vulkanen. Het is een plek die je niet mag missen.

Kort na onze aankomst in Caleta de Sebo, zullen we richting het noorden wandelen langs het kustpad tot we Pedro Barba bereiken, de eerste nederzetting van het eiland, een charmant dorp dat de traditionele architectuur van La Graciosa heeft behouden. Het tweede hoogtepunt van de dag is het strand van La Lambra met zijn uitnodigende turkooisblauwe water.
Dichtbij is er nog een fantastische plek, de basaltbogen van Los Hervideros en vanaf dit punt lopen we helemaal naar het strand van La Conchas dat wordt beschouwd als een van de mooiste stranden van Spanje. Vanaf hier nemen we een 4 × 4 naar het startpunt: Caleta de Sebo.

Het eiland La Graciosa en de noordelijke eilandjes maken deel uit van het belangrijkste terrestrische-zeereservaat van Spanje en herbergen enkele vogels zoals Cory’s pijlstormvogel, visarenden, en vele anderen. Voor de flora-liefhebbers is er de unieke kans om een ​​endemische plant te zien: de Jopo de La Graciosa.

Neem voor het boeken even contact met ons op via het contactformulier of tel: 0614583173.

Inbegrepen:

  • gegidste wandeling
  • 12,5 km lange tocht met 154 hoogtemeters
  • Kleine snacks
  • Overtocht
  • Transfer

Verzamelpunt:
12,5 km, duur 8 uur
+160m/-160m
(minimaal 2 personen)
Moeilijkheid: Medium

Discount:
Vertrekdatum:
Total: 70
Artikelnummer: Lanza-A4 Categorieën: , , Tags: ,

Tour info

Duration:
1 Dag
Transport:
Wandeling met gids, Ferry
Tour Type:
Dagexcursie
SKU:
Lanza-A4
Location:

Special offer