Valley of Veneguera

 65,00

Het wilde Westen. Wandelen op Gran Canaria naar het rijk van mango- en avocadoboeren. Een van de mooiste wandelingen op Gran Canaria. Onze wandeling begint in het kleine dorpje Veneguera, waar we ook de grootste Cardón van het eiland kunnen zien. Daarna wandelen we langs een vallei vol mango- en avocadoplantages, ook wel het groene goud van het eiland genoemd. Tijdens de wandeling zien we enkele verlaten boerderijen en imposante rotsformaties, maar een van de hoogtepunten is natuurlijk de kleurrijke muur van de Azulejos, die behoort tot het natuurreservaat van Inagua.

Na onze kleine picknick wandelen we verder naar de andere kant van de vallei, waar we kunnen genieten van een verscheidenheid aan bloemen en uitzicht op de zee. Een wandeling met een uniek inzicht in de westkant van Gran Canaria.

Ten slotte keren we wandelend terug naar het kleine dorpje Veneguera, waar we ook kunnen genieten van de verse mango’s en papaja’s in een sapje.Hoewel het maar 5 km is, maar met een goede 350 m stijgen en dalen, een wandeling die alles heeft. Goed schoeisel is een must; en daarvoor hebben we altijd professionele wandelschoenen te huur.

Neem voor het boeken even contact met ons op via het contactformulier of tel: 0614583173.

Inclusief:

  • 5 Km
  • 380 Hm. omhoog
  • 380 Hm. omlaag
  • Moeilijkheid 2
  • Op aanvraag

De moeilijkheidsgraden die in de specificaties van elke tour worden vermeld, verwijzen naar het volgende:
Niveau 1: Makkelijk
Niveau 2: Gemiddeld
Niveau 2,5: Veeleisend

Tours zijn inclusief: wandelstokken, vegetarisch broodje, drinkwater en hoteltransfer.

Discount:
Vertrekdatum:
Total: 65
Artikelnummer: GranCan-A2 Categorieën: , Tags: ,

Tour info

Duration:
1 Dag
Transport:
Wandeling met gids
Tour Type:
Dagexcursie
SKU:
GranCan-A2
Location:

Special offer