Kestrel Canyon

 65,00

In de weelderige vulkaanlandschappen om de vruchtbaarheid van het echte Gran Canaria te zien. Een van de mooiste en meest adembenemende wandelingen op Gran Canaria. Onze tour begint in het afgelegen noordoosten van Gran Canaria.
Deze locatie met vulkanisch thema heeft specifieke mineralen die in de lava worden gevonden en die zeldzame vormen van vegetatie ondersteunen. Een klein beekje stroomt het hele jaar door door de vallei en in het regenseizoen hervormt het het landschap en ondersteunt het de jungle-achtige vegetatie met de vochtigheid en het vocht dat het nodig heeft. Een van de hoogtepunten is natuurlijk de mogelijkheid om veel Torenvalken te spotten, zoals Haviken of Buizerds. Dit komt door het feit dat ze veel “voedsel” hebben in die vallei, wat zich vertaalt in kleine konijnen en, hun hoofdgerecht, hagedissen.

Wanneer we onze picknickplaats bereiken, als je niet al te honger hebt en een klein stukje van je boterham met hen kunt delen, kun je zelfs de hagedissen met de hand voeren!

De tour eindigt met een bezoek aan een van de mooiste steden van Gran Canaria, die de typische architectuur en flair van het wandelgebied laat zien, waar je enkele schatten en typische producten van het gebied kunt ontdekken, zoals de beroemde bronzen beelden en gebouwen uit de koloniale tijd. Een perfecte begeleide wandeling door het echte oosten van Gran Canaria.

Neem voor het boeken even contact met ons op via het contactformulier of tel: 0614583173.

Inclusief:

  • 7 Km
  • 250 Hm. omhoog
  • 250 Hm. omlaag
  • Moeilijkheid 1,5
  • Elke woensdag

De moeilijkheidsgraden die in de specificaties van elke tour worden vermeld, verwijzen naar het volgende:
Niveau 1: Makkelijk
Niveau 2: Gemiddeld
Niveau 2,5: Veeleisend

Tours zijn inclusief: wandelstokken, vegetarisch broodje, drinkwater en hoteltransfer.

Discount:
Vertrekdatum:
Total: 65
Artikelnummer: GranCan-A4 Categorieën: , Tags: ,

Tour info

Duration:
1 Dag
Transport:
Wandeling met gids
Tour Type:
Dagexcursie
SKU:
GranCan-A4
Location:

Special offer