Wandel Langs wilde Romantische Kusten

 59,00

WILDE ROMANTISCHE STRANDEN

Tijdens deze begeleide wandeling laten we je drie afgelegen zwarte stranden zien. Ten noorden van het dorp La Pared laat de ruige kustlijn zich in al zijn schoonheid zien.
De versteende lichte zandduin direct aan zee is een bijzondere ervaring. Daarom nemen we hier een pauze om het contrast van de ongerepte natuur tot hun recht te laten komen en unieke foto’s te maken. Het zwarte vulkanische gesteente reikt tot ver in de oceaan en breekt de golven niet ver van onze route.

LOKALE SNACK
Deze wandeling is een route om te voelen en te genieten. Met een lokale tapas midden in de natuur.
proef de eilandkaas, tomaten, olijven en een goede rode wijn.

ZEEWIND

Door de frisse zeebries kan de begeleide wandeling het hele jaar door worden aangeboden. De uithoeken van deze tocht zijn weinig bekend, dus andere wandelaars zullen we nauwelijks zien. Zelfs Fuerteventura-kenners zullen blij zijn, want de begeleide wandeling is gevarieerd en interessant.

ONGEWERKTE GEBIEDEN

Geniet van het uitzicht tot aan de horizon en luister naar de verhalen van je gids die je dichter bij dit ongerepte gebied zal brengen. In kleine groepen stelt Fuerte Authentic Tours u in staat om het eiland Fuerteventura individueel te ontdekken. Ophalen inbegrepen in het zuiden van het eiland.

Neem voor het boeken even contact met ons op via het contactformulier of tel: 0614583173.

Discount:
Vertrekdatum:
Total: 59
Artikelnummer: Fuerte-A3 Categorieën: , Tags: ,

Tour info

Duration:
1 Dag
Transport:
Wandeling met gids
Tour Type:
Dagexcursie
SKU:
Fuerte-A3
Location:

Special offer