Skip to main content
Gran Canaria

Apetrots zijn wij…

Drie jaar hebben we keihard gewerkt om te bereiken wat we nu doen. Ik vraag mezelf ook af waar het ineens vandaan komt.
Mijn steun en toeverlaat toendertijd “Edith” die me vertelde dat ik in mezelf moest geloven en me aanraadde om deze reisorganisatie door te zetten, heeft gelijk gehad!

Ze zag wat ik wilde bereiken en gaf mij het vertrouwen om deze stap te zetten. Wandelen en avontuur op de Canarische Eilanden!
En zo geschiedde het dat ik in Coronatijd met mijn partner Astrid naar de eilanden vertrok  met een camper en alles goed ging onderzoeken. En wat hebben we veel meegemaakt!

Een paar foto’s van afgelopen jaar op de verschillende eilanden.

Fuerteventura
Fuerteventura
Fuerteventura
Lanzarote
Lanzarote
Lanzarote
Gran Canaria
Gran Canaria
Gran Canaria
Tenerife
Tenerife
Tenerife
La Palma
La Palma
La Palma
La Gomera
La Gomera
La Gomera
El Hierro
El Hierro
El Hierro

Wat is nu het mooiste eiland?

Natuurlijk is dit maar een kleine selectie van alle avonturen. Na 10.000 foto’s en de nodige korte filmpjes is het voor mij nu lastig om een leuke selectie te maken.

Maar wat is nu het mooiste eiland?

Werkelijk ik heb geen idee…… In totaal zijn er 8 Canarische Eilanden, met allemaal hun eigen indentiteit. En ook nog totaal verschillend van elkaar. Fuerteventura met het desolate landschap, Lanzarote met het Timanfaya gebergte en de poffertjespannen, Gran Canaria met het intens mooie binnenland Tejeda. Of misschien toch Tenerife met het gebied van El Teide? Hier kan ik al niet uit kiezen. Dan komen ook nog de kleinere eilanden zoals la Gomera, het ultieme wandeleiland, of La Palma met de onlangs uitgebarsten vulkaan. MMhhhh…..of El Hierro, het kontje van Europa met haar Bajada? Heel lastig om een keuze te maken!

Ik stel voor…. iedereen die benieuwd is naar het pure van de Canarische eilanden? Begin bij het eerste eiland en eindig bij het laatste eiland.

7 Mooie foto´s van elk eiland!

Lanzarote
fuerteventura
Gran Canaria
Tenerife
La Gomera
La Palma
El Hierro
La Graciosa

Wij…Astrid en ik, verwelkomen iedereen die deze eilanden door onze ogen willen zien.

Het Gran Canaria met Playa del Ingles, Tenerife met Playa de las Americas, krijgen jullie niet te zien. Wat wij doen is de pure eilanden laten zien!

Bijna dagelijks vertellen we onze verhalen op Polarsteps. Heb je interesse dan kan je hier jezelf aanmelden om onze avonturen te lezen. (https://www.polarsteps.com/JeannevandenReek2/3533448-two-years-on-the-road-la-gomera?s=937265CB-3511-4A8C-ACD8-79D17BCFB51C)

Volgende week 15 Januari start onze groepsreis op Fuerteventura. Je kan deze reis volgen via onze kanalen.

Na Fuerteventura start onze groepsreis op Gran Canaria. Deze is nog vrij en kan op ingeschreven worden.

Lanzarote komt na Gran Canaria en is bijna vol!

De Reisprof organiseert samen met ons op 1 maart a.s. een mooi item wat gaat over wandelen.

In samenwerking met Wandeltochten Canarische Eilanden organiseren wij een onlinewebinar over hoe een wandelvakantie te verkopen. Steeds meer mensen gaan de natuur in en wandelen is nu reuze populair geworden. Maar hoe krijg je jouw gasten enthousiast om op wandelvakantie te gaan. Wij vertellen leuke tips en tricks!

https://www.linkedin.com/posts/dereisprof_aanmelden-via-de-website-activity-6883910807822888960-UTTa

Jeanne

Zoals je hierboven hebt gelezen ben ik de bedenker van deze organisatie. Na de vreselijke ziekte wilde ik niet stil blijven zitten. Mijn motto is: Waar een wil is, is een weg. Wat kan je wel in plaats van wat kan je niet!!

Leave a Reply