Skip to main content

Apetrots zijn wij…

Drie jaar hebben we keihard gewerkt om te bereiken wat we nu doen. Ik vraag mezelf ook af waar het ineens vandaan komt.
Mijn steun en toeverlaat toendertijd “Edith” die me vertelde dat ik in mezelf moest geloven en me aanraadde om deze reisorganisatie door te zetten, heeft gelijk gehad!

Ze zag wat ik wilde bereiken en gaf mij het vertrouwen om deze stap te zetten. Wandelen en avontuur op de Canarische Eilanden!
En zo geschiedde het dat ik in Coronatijd met mijn partner Astrid naar de eilanden vertrok  met een camper en alles goed ging onderzoeken. En wat hebben we veel meegemaakt!

Een paar foto’s van afgelopen jaar op de verschillende eilanden.

Fuerteventura
Fuerteventura
Fuerteventura
Lanzarote
Lanzarote
Lanzarote
Gran Canaria
Gran Canaria
Gran Canaria
Tenerife
Tenerife
Tenerife
La Palma
La Palma
La Palma
La Gomera
La Gomera
La Gomera
El Hierro
El Hierro
El Hierro

Wat is nu het mooiste eiland?

Natuurlijk is dit maar een kleine selectie van alle avonturen. Na 10.000 foto’s en de nodige korte filmpjes is het voor mij nu lastig om een leuke selectie te maken.

Maar wat is nu het mooiste eiland?

Werkelijk ik heb geen idee…… In totaal zijn er 8 Canarische Eilanden, met allemaal hun eigen indentiteit. En ook nog totaal verschillend van elkaar. Fuerteventura met het desolate landschap, Lanzarote met het Timanfaya gebergte en de poffertjespannen, Gran Canaria met het intens mooie binnenland Tejeda. Of misschien toch Tenerife met het gebied van El Teide? Hier kan ik al niet uit kiezen. Dan komen ook nog de kleinere eilanden zoals la Gomera, het ultieme wandeleiland, of La Palma met de onlangs uitgebarsten vulkaan. MMhhhh…..of El Hierro, het kontje van Europa met haar Bajada? Heel lastig om een keuze te maken!

Ik stel voor…. iedereen die benieuwd is naar het pure van de Canarische eilanden? Begin bij het eerste eiland en eindig bij het laatste eiland.

7 Mooie foto´s van elk eiland!

Lanzarote
fuerteventura
Gran Canaria
Tenerife
La Gomera
La Palma
El Hierro
La Graciosa

Wij…Astrid en ik, verwelkomen iedereen die deze eilanden door onze ogen willen zien.

Het Gran Canaria met Playa del Ingles, Tenerife met Playa de las Americas, krijgen jullie niet te zien. Wat wij doen is de pure eilanden laten zien!

Bijna dagelijks vertellen we onze verhalen op Polarsteps. Heb je interesse dan kan je hierjezelf aanmelden om onze avonturen te lezen. (https://www.polarsteps.com/JeannevandenReek2/3533448-two-years-on-the-road-la-gomera?s=937265CB-3511-4A8C-ACD8-79D17BCFB51C)

Jeanne

Who are we: I'm Jeanne. Together with my partner Astrid we drive in a Camper over the Canary Islands. All islands are visited. In the Blogs we try to show the best possible picture of the Canary Islands. I sincerely hope that I can make people enjoy it. Feel free to look around the site, and read the blogs about the different adventures in the Canary Islands.

Leave a Reply