Skip to main content

“On Tour in Limburg”

De hele groep had er erg veel zin in. Samen met ons een leuke route lopen in het Limburgse land. Een terras kan ook niet voorbij gelopen worden in dit Bourgondische land. Gewoon relaxed met een pot bier en zoals de Limburger besteld:Ik wil spek en ei…!!! De ander pakt als lunch, frieten met 2 kroketten, wat dan weer gedeeld wordt met de ander die, frieten met loempia’s besteld….

En zo zeggen ze in het Limburgse land, wat je verliest met wandelen moet ook weer aangevuld worden met eten….

Tijdens deze wandeling werden we vergezeld door een paar oud deelnemers, van een van onze laatste reizen. Hoe leuk was dat…… Heel raar vind ik het! Net of ze nooit weg zijn geweest, het vertrouwde gevoel van toen was meteen weer terug!

Misschien vind je het leuk om samen met ons in een kleine groep mee te wandelen. Je bent van harte welkom. We wandelen tussen de 10 en 15 km. Als afsluiting hebben we een hapje en een drankje bij onze camper. Stuur een bericht, Whatsapp of gewoon simpel een telefoontje om door te geven of je graag deel wilt nemen op de wandelingen.

Tel/Whatsapp: 06 14583173
Mail: info@canary-hiking.com

De volgende gratis wandeldagen zijn:

Onze volgende wandeldagen zijn:

Zondag 03 Juli 2022 Limburg
Zondag 17 Juli 2022 omgeving Almelo
Zondag 24 Juli 2022 omgeving Noordwijk
Zondag 31 Juli 2022 Zeeland
Zondag 07 Augustus België

Aankomende Groepsreizen

Vind je het nu al leuk om in het najaar met onze groepsreizen mee te gaan? Schrijf je dan alvast in voor één van de eilanden:

  • 8 September 2022 Fuerteventura
  • 12 Oktober 2022 Lanzarote
  • Tenerife/La Gomera  8 November 2022 (Topper!)

De groepen zijn niet groter dan totaal 8 personen!!

Jeanne

Zoals je hierboven hebt gelezen ben ik de bedenker van deze organisatie. Na de vreselijke ziekte wilde ik niet stil blijven zitten. Mijn motto is: Waar een wil is, is een weg. Wat kan je wel in plaats van wat kan je niet!!

Leave a Reply