Skip to main content

WineRun op Lanzarote 15 & 16 Juni 2024

Welkom bij de WineRun op het prachtige eiland Lanzarote, waar hardlopen en wijn samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. Stel je eens voor: Hardlopend of wandelend door de unieke wijngaarden, terwijl de zon opkomt boven de vulkanische landschappen.
De WineRun is niet zomaar een hardloopevenement: het is de viering van de lokale cultuur met hun tradities. Na het voltooien van je hardloop of wandelavontuur, wordt je beloond met heerlijke wijntastings van de beste lokale wijnhuizen.

Dus trek je wandel of hardloopschoenen maar aan en bereid je voor op een onvergetelijke reis naar de prachtige wijncultuur van Lanzarote.
Proost op het avontuur, nieuwe vriendschappen en natuurlijk de heerlijke wijn! Santé!

Een 5-daagse reis naar Lanzarote met als hoofddoel de WineRun. De WineRun is er voor de hardlopers én voor de wandelaars. De afstanden voor de lopers zijn 12 en 23 km, en voor de wandelaars 12 km. Dit event is van een bijzondere klasse: je loopt dwars door de wijnvelden, over lavasteentjes, over asfalt en zand.

Het is een ware uitdaging dit zware parcours af te leggen. Onderweg passeer je diverse bodega’s waar je de lokale wijnen zou kunnen proeven. Uiteraard is er voldoende water onderweg. De uitzichten onderweg zijn adembenemend! De WineRun is een populair evenement waarbij een heel weekend in het teken staat van sport, muziek en gastronomie. Je kunt proeven van tapas, lokale bieren en wijnen.

Als deelnemer ontvang je naast het startbewijs en een medaille, ook een T-shirt en vouchers voor het gastronomisch evenement in Uga, waar ook de finish zal zijn.

Wat zit inbegrepen in deze 5 Daagse reis? V.A. €595,00 P.P.

Vertrek 13 Juni t/m 18 Juni 2024

  • Accommodatie met ontbijt en zwembad
  • Luchthaventransfers
  • Startbewijzen
  • T-shirt
  • Transfer naar Start en terug naar accommodatie
  • Voorbereidende training
  • STO Garant

De accommodatie is op basis van een tweepersoonskamer met logies en ontbijt. Partners zijn ook welkom. Zij betalen iets minder voor de reis als ze niet deelnemen aan de WineRun. Kosten voor deze reis zonder het startpakket v.a. € 550,00 P.P.

Bergen op Lanzarote
Winerun op Lanzarote
Wine run op Lanzarote
Jeanne

Zoals je hierboven hebt gelezen ben ik de bedenker van deze organisatie. Na de vreselijke ziekte wilde ik niet stil blijven zitten. Mijn motto is: Waar een wil is, is een weg. Wat kan je wel in plaats van wat kan je niet!!

Leave a Reply