Skip to main content

Tot slot, de laatste etappe van deze groepsreis! En wat voor eentje!
Wie ooit de GR131 heeft gelopen op Lanzarote, weet dat de laatste etappe redelijk saai en vlak is. Wij hebben een alternatieve route gelopen, en wel over de 2 na hoogste berg van 608 mt.  Atalaya de Femes. Spectaculaire wandeling met pittige klimmetjes. We waren allemaal wat vermoeid waardoor deze etappe toch zwaar werd.Femes is het oudste gedeelte van Lanzarote, waardoor het landschap wel wat weg heeft van Fuerteventura.
Het was warm, er stond geen wind, de meesten onder ons hebben uitslag op de onderbenen. Maar we liepen allemaal zonder te mokken door tot het einde, Playa Blanca! Er leek geen einde aan te komen maar wat was iedereen blij om daar uiteindelijk aan te komen bij het bord van de GR131.Na ieders ontlading was er tijd voor ontspanning. Heerlijk douchen en met zun allen naar El Golfo. Lekker eten aan met een mooie zonsondergang.
Wat hebben we weer een ontzettend leuke groep gehad. En wat is het weer raar om na een intensieve week weer afscheid te moeten nemen! We gaan nog een paar dagen even alles laten bezinken tot Astrid Zondag het vliegtuig weer naar huis neemt.

 

Jeanne

Zoals je hierboven hebt gelezen ben ik de bedenker van deze organisatie. Na de vreselijke ziekte wilde ik niet stil blijven zitten. Mijn motto is: Waar een wil is, is een weg. Wat kan je wel in plaats van wat kan je niet!!

Leave a Reply