Skip to main content

Weliswaar is dit de vierde etappe waar een blog over wordt geschreven. maar er was ook een rustdag! En wat heeft iedereen genoten van een dagje niks. Lekker opstaan, boekje lezen of alles van social media bijwerken, of er werd gekozen voor een massage. Alles kon! In de namiddag was er een wijnproeverij geregeld waar we met enige tegenzin wandelend aangekomen zijn! Tussen de druivenvelden door zijn we bij de Bodega aangekomen, en kregen we een rondleiding. Ik vertel je…..onze groep wilde alleen maar proeven om daarna weer zo snel mogelijk terug te keren in ons knusse hotelletje.


Maar vandaag was toch echt het serieuze werk aan de beurt. De koningsetappe stond op ons programma. De aantal kilometers waren niet mis vandaag. San bartolomé naar Yaiza, 22 kilometer op en af……

Maar wat een mooie etappe vandaag! Over de vulkanen naar La Asomada richting La Geria. Het gebied van de poffertjespannen die gevuld zijn met druivenstruiken. De hitte maakte het vandaag iets moeilijker dan andere dagen, maar voor niemand was het te veel! We huppelden zelf door de velden, alsof het nog niet ver genoeg was!

vandaag was ook onze overgangsdag van onze accommodatie, en dat was wennen! Even moesten we allemaal schakelen van ons verblijf in La Florida en waar we nu zijn. Ook mooi maar helemaal anders! En omdat het zondag is, zijn veel dingen dicht. Morgen is het alweer de laatste wandeldag. Heel apart dat je een soort van familie bent en de gedachte dat ze dinsdag weer weg gaan!  Maar voor het zover is gaan we nog genieten van morgen, en natuurlijk wat foto’s van vandaag!

  

Jeanne

Zoals je hierboven hebt gelezen ben ik de bedenker van deze organisatie. Na de vreselijke ziekte wilde ik niet stil blijven zitten. Mijn motto is: Waar een wil is, is een weg. Wat kan je wel in plaats van wat kan je niet!!

Leave a Reply