Skip to main content
Gran CanariaWandelenCanarischeEilanden11

Na Fuerteventura komt onze groepsreis Gran Canaria

Net voor het nieuwe jaar wil ik toch even babbelen over Gran Canaria. Het eiland met de meeste variëteit. Zo zit je in de kleine Sahara, en zo zit je in een prachtige natuur. Voor onze lezers hebben we natuurlijk al veel geschreven over dit eiland! Diegene die geïnteresseerd zijn kunnen altijd nog de verschillende blogberichten lezen over dit mooie eiland.

Het grillige Gran Canaria is een vreemde eend op de GR131.
Oorspronkelijk behoort deze niet bij de GR131. De markeringen ontbreken hier dan ook. Later is Gran Canaria er toch bijgevoegd, maar we lopen hem zonder markeringen, van Noordoost naar het Zuiden overbrug je een afstand van 73 km. Deze tocht duurt 4 dagen en eindigt aan het strand waar we nog enkele dagen lekker kunnen relaxen.

Deze 8 Daagse reis start op 5 April 2022 en is te boeken vanaf €695,00

We hebben voor aankomend jaar verschillende groepsreizen klaarstaan.

Denk je….ik wil wel mee met deze reis? Dan kun je je kosteloos inschrijven op de groepsreis en ben je verzekerd van een plek in de kleine tot max. 10 personen groep.
Kijk gerust eens rond op de groepsreizen die we tot nu toe aanbieden.

1| Fuerteventura (nog enkele plaatsen vrij)
2| Gran Canaria
3| Tenerife/La Gomera
4| Lanzarote
5| El Hierro
6| Winerun Lanzarote (onder voorbehoud)

Wij wensen iedereen een reislustig nieuw jaar vanuit La Gomera!

Jeanne

Zoals je hierboven hebt gelezen ben ik de bedenker van deze organisatie. Na de vreselijke ziekte wilde ik niet stil blijven zitten. Mijn motto is: Waar een wil is, is een weg. Wat kan je wel in plaats van wat kan je niet!!

Leave a Reply