Skip to main content

Na Fuerteventura is Lanzarote nu aan de beurt.

Heb je altijd al eens een trektocht willen doen, maar nooit gedaan? Volg ons aankomende week met onze blog, waar we een dagelijks verslag gaan maken van deze trektocht.
De GR131 op LanzaroteZoals je hierboven ziet lopen we midden over het eiland. We gaan hier vijf dagen over doen. Omdat we met een kleine dagrugzak lopen en de bagage vervoert wordt kunnen we lekker genieten van de omgeving, zonder zware rugzak.

We gaan verblijven in kleinschalige accommodaties, sommige met zwembad. Het meest mooie is een klein leuk hotelletje tussen de druivenvelden.
We gaan iets leren over Cesar Manrique en we leren over de wijn van Lanzarote, met de typische poffertjesvormen in de lavavelden.


Aankomende dinsdag 3 mei komt ons groepje aan op Lanzarote, en worden naar het startpunt Orzola gebracht waar we de volgende dag van start zullen gaan.

 

Jeanne

Zoals je hierboven hebt gelezen ben ik de bedenker van deze organisatie. Na de vreselijke ziekte wilde ik niet stil blijven zitten. Mijn motto is: Waar een wil is, is een weg. Wat kan je wel in plaats van wat kan je niet!!

Leave a Reply