Skip to main content
GR131 Fuerteventura 2022 Routa-7-3

Hallo medelezers,

Wat was het een pittige tocht gisteren. De hoogtemeters en de 27 km van Pajara naar La Pared. Iedereen was zo blij met de luxe accommodatie in La Pared! Een compleet andere wereld in onze reis! Luxe, warme douche, zwembad, zee en zon.

Maar vandaag moesten we verder naar ons andere verblijf aan de andere kant van het eiland. Een relaxte tocht dacht iedereen. De één liep in zijn blote body, de ander op slippers.
Dit hotel was het hotel wat we even nodig hadden.

Iedereen is toch wel moe…. Zelfs de korte afstand van vandaag was eigenlijk al te veel. We liepen door los zand om uiteindelijk Costa Calma te bereiken en te gaan genieten van onze vrije dag! Het weer is weer zoals altijd, warm, een wolkje en er was niets meer te zien van afgelopen dagen. iedereen had het gevoel dat het ook een beetje vakantie was!

We hebben tot nu toe ongeveer 100km afgelegd. We zijn nu op het schiereiland Jandia aangekomen. Een prachtig gebied met wit zand, mooi azuurblauwe zee en op een van de mooiste stranden van de Canarische Eilanden. Na Morgen zijn er nog twee pittige etappes tot we op Punta de Jandia aankomen.
Maar nu heeft iedereen een beetje rust verdiend. Iedereen is ondergebracht i neen super-de-luxe hotel. En dat is bij iedereen goed ontvangen. Even een dagje niets.

Onze grote vriendin Kyra loopt met de groep mee. Paradeert van links naar rechts en coördineert de groep als deze uit elkaar valt. Maar ondertussen weet ze ook dat de groep eten bij zich heeft! En dat is te merken….Iedereen geeft haar wat en ze wordt verwent! Veel te veel eigenlijk, maar ja…… Kyra loopt ook de hele route mee, dus zal ze het er wel weer aflopen wat ze teveel binnen krijgt.

Buenos Noches E hasta Mañana

Jeanne

Zoals je hierboven hebt gelezen ben ik de bedenker van deze organisatie. Na de vreselijke ziekte wilde ik niet stil blijven zitten. Mijn motto is: Waar een wil is, is een weg. Wat kan je wel in plaats van wat kan je niet!!

Leave a Reply