Skip to main content

Ga jij met ons mee?

Onze allernieuwste reizen zijn toegevoegd op onze site. Voor ieder wat wils……

Individuele trektochten, actieve groepsreis Tenerife en een bustour op Lanzarote

Afgelopen maanden zijn we bezig geweest om naast onze reizen, die voornamelijk over de GR131 gaan, nieuwe reizen aan te bieden. Of je nu naar Lanzarote gaat en alles per touringcar wilt bezichtigen, of je wilt een trektocht op La Gomera of Gran Canaria waar niet al te veel hoogtemeters in zitten? Of je wilt vanuit je hotel elke dag een wandeling maken? Voor iedereen hebben we verschillende mogelijkheden.

GRAN CANARIA 8 DAAGSE INDIVIDUELE TREKTOCHT

West-Side Story

8-Daagse trektocht langs de westkust van Gran Canaria, inclusief bagagevervoer. Deze trektocht is gemaakt als je van wat pit houdt met niet al te veel hoogtemeters. Er zijn 5 wandeldagen over 90 km aan wandelpad.

90 km

Trektocht

2820 mt

Hoogtemeters

3710 mt

Omlaag

bekijk deze reis
LA GOMERA 8 DAAGSE INDIVIDUELE TREKTOCHT

Over the Top

La Gomera is een waar wandelparadijs met afwisselende landschappen. Eeuwenoude laurierbossen worden afgewisseld met ruige rotspartijen en wuivende palmbomen, stranden en bergdorpjes. Je loopt over de toppen van het eiland, natuurlijk ook door het Garajonay natuurgebied met als hoogste punt 1478 meter. Deze tocht bestaat uit 6 wandeldagen.

72 km

Trektocht

3370 mt

Hoogtemeters

4070 mt

Omlaag

Bekijk deze reis
GRAN CANARIA 8 DAAGSE INDIVIDUELE WANDELREIS

Wandel door de Natuurpracht

Vergezeld door de geur van pijnbomen en het geluid van zingende vogels, ontdek je verborgen paden. Of je nu een rustige wandeling langs de kust verkiest of liever de uitdaging aangaat van steile bergpaden. Vanuit je accommodatie ga je met je dag rugzakje een heerlijk op maat gemaakte wandeling doen. Na je wandeling keer je weer naar je luxe hotel terug.

Bekijk deze reis
LA GOMERA 8 DAAGSE INDIVIDUELE TREKTOCHT

NEAR TO THE COAST

Deze 8 daagse trektocht is voor de echte wandelaar die niet schrikt van de hoogtes en afstanden! Inclusief Bagagevervoer! La Gomera is een waar wandelparadijs met afwisselende landschappen. Je loopt het eiland veelvuldig langs de kust, natuurlijk ook door het Garajonay natuurgebied met als hoogste punt 1478 meter. Deze reis loop je waar het kan langs de kust af.
Deze tocht heeft 6 pittige wandeldagen.

Bekijk deze reis

118 km

Trektocht

5730 mt

Hoogtemeters

5880 mt

Omlaag

LA GOMERA 8 DAAGSE INDIVIDUELE TREKTOCHT

WILD GOMERA

Het middengebergte waar je een deel van de GR131 loopt, en sommige delen van de Gr132 loopt. Wil jij op de meest mooie wandelpaden van La Gomera lopen? Houd je natuur en cultuur, dan is dit een mooie uitdagende reis voor jou!
Deze tocht loop je in 5 wandeldagen.

Bekijk deze reis

77 km

Trektocht

3610 mt

Hoogtemeters

3270 mt

Omlaag

TENERIFE GROEPSREIS 8 DAAGSE ACTIEVE REIS

ADRENALINE OP TENERIFE

Een groepsreis naar Tenerife biedt avonturiers de perfecte mix van prachtige wandelpaden, kajakken en canyoning, met als hoogtepunt de beklimming van de majestueuze El Teide! Kortom een variabele actieve reis met Canyoning, Kajak, Wandelexpeditie naar El Teide en een wandeldag.
Je verblijft op één locatie waar je samen met de groep verschillende activiteiten gaat ondernemen.

Bekijk deze reis
LANZAROTE GROEPSREIS 8 DAAGSE GROEPSREIS MET BUS

HET VULKANISCHE PARADIJS

8 Dagen heb jij de tijd om alles te zien van Lanzarote. Je verblijft in luxe hotel op basis van Half Pension, die aan alles voldoen. Vanaf deze locatie ga je het zuiden en midden en het noorden van het eiland leren kennen. Het toeristische Playa Blanca, Los Hervideros, “het groene meertje”, de zoutwinning, Timanfaya en natuurlijk La Geria, het mooie wijngebied.
Per bus gaan we vanuit ons hotel naar de allerleukste plekken van Lanzarote. Je gaat de mooiste en belangrijkste plekjes van dit eiland samen met ons zien.

Bekijk deze reis
Jeanne

Zoals je hierboven hebt gelezen ben ik de bedenker van deze organisatie. Na de vreselijke ziekte wilde ik niet stil blijven zitten. Mijn motto is: Waar een wil is, is een weg. Wat kan je wel in plaats van wat kan je niet!!

Leave a Reply