Skip to main content
GR131 Fuerteventura 2022 Routa-7-24

Een frisse nieuwe dag vandaag. Het zonnetje was al vroeg in de lucht en de wind van afgelopen week heeft al de overige wind weggeblazen. Met andere woorden….
WINDSTIL VANDAAG!
Vandaag was er een strandwandeling van 18 km. En zoals je op de foto’s ziet, zaten er wat obstakels in! Dit betekende dat de schoenen al vlug uit werden gedaan om op blote voeten verder te lopen.

We moeten toegeven dat de meesten onder ons op deze dag echte opstartproblemen hadden. Ook ik was nog moe en de tocht over het strand was toch pittig!
Dit strand van Jandia is zo supermooi!! Het witgele zand, de vergezichten, de kalme zee, de warmte en de zon zorgen ervoor dat iedereen in een soort vakantiestemming terecht gekomen is! En zowaar kwamen we strandtenten tegen die na de Corona weer geopend zijn.

Deze mooie kust is ook erg aantrekkelijk bij de nudisten & naturisten. Mooi dat het hier op het eiland allemaal zomaar kan.

Ondanks de 18 km kwamen we al vroeg in de middag in Morro Jable aan. Lekker even een stukje vrije tijd na deze wandeling. De een ging naar het strand, de ander wilde wat eten met een flesje wijn, ieder ging even zijn eigen weg.

Wij…Astrid en ik, moesten eigenlijk nog water gaan tanken met de camper, maar we werden een paar keer uitgenodigd om wat te drinken, wat funest was voor ons water tanken..haha.
Tegen de avond brachten we iedereen weer naar het fijne hotel terug.

Helaas is morgen de laatste etappe naar Punta de Jandia, 160 km gelopen en voor iedereen een eigen tocht die op hun eigen manier beleeft is.

Jeanne

Zoals je hierboven hebt gelezen ben ik de bedenker van deze organisatie. Na de vreselijke ziekte wilde ik niet stil blijven zitten. Mijn motto is: Waar een wil is, is een weg. Wat kan je wel in plaats van wat kan je niet!!

Leave a Reply