Skip to main content

On the road in Nederland

Wij en de camper komen even terug naar Nederland. De zomer op de Canarische Eilandenis voor de wandelaar wat te warm. Dus een goed moment om even naar Nederland te gaan. De camper krijgt even een grote schoonmaakbeurt om na de zomer weer lekker op weg te kunnen gaan. En hoe leuk is het om aan iedereen die zin heeft, te laten wie en wat we zijn, en eens een kijkje te nemen in onze camper!

“De camper” die alle eilanden heeft overleeft, de avontuurlijke verhalen die we samen met deze 23 jaar oude dame hebben…onze woning…ons kantoor…onze slaap- en badkamer, onze auto…. ons allesie!

Wat gaan we doen?

Aankomende zomer gaan we naar verschillende plekken in ons land. Als eerste beginnen we in het zuidelijke heuvelland, daarna trekken we naar het oosten richting Drente en als laatste rijden we verder richting Utrecht. Bij veel interesse proberen we ook voor de Belgische geïnteresseerden een leuke plek te vinden.

We organiseren een wandeltocht van ongeveer 10 à 15 km. Tijdens de wandeling is er gelegenheid om te vragen wat je maar wilt over onze reizen! Wij hopen natuurlijk op veel geïnteresseerden.

Alles is gratis en wij hopen dat er veel deelnemers zullen zijn die graag willen wandelen. En natuurlijk hoort een hoop gezelligheid hier ook bij. Wij zorgen  na afloop van deze wandeling nog voor een hapje en een drankje bij onze camper.

Voor de geïnteresseerden!

Vind je het leuk om mee te gaan? Of heb je een groepje om met ons mee te gaan? Laat het ons weten.

  • Welke regio
  • Hoeveel personen
  • Naam en telefoonnummer

Je kan ons bereiken via de mail, whatsapp, telefoon of als reactie op dit bericht.
Tel/Whatsapp: 0614583173

Aankomende Groepsreizen

Vind je het nu al leuk om in het najaar met onze groepsreizen mee te gaan? Schrijf je dan alvast in voor één van de eilanden:

  • 8 September 2022 Fuerteventura
  • 12 Oktober 2022 Lanzarote
  • Tenerife/La Gomera 8 November 2022

De groepen zijn niet groter dan totaal 8 personen!!

Jeanne

Who are we: I'm Jeanne. Together with my partner Astrid we drive in a Camper over the Canary Islands. All islands are visited. In the Blogs we try to show the best possible picture of the Canary Islands. I sincerely hope that I can make people enjoy it. Feel free to look around the site, and read the blogs about the different adventures in the Canary Islands.

Leave a Reply