Skip to main content
nieuwjaar2021

2021 Was een enerverend jaar voor ons. Wat hebben we een berg werk verzet! En wat heeft het harde werk positieve dingen opgeleverd. Het leven in een camper ziet er leuk uit, maar werken, slapen, eten en samenleven op max. 3 vierkante meter oppervlakte is niet altijd rozengeur en maneschijn. Integendeel! Maar het doel van het onderzoek op de eilanden heeft zijn positiviteit bereikt.

15 Januari start de eerste groepsreis op Fuerteventura na de hele Corona periode. Eindelijk kunnen we doen waar we voor hebben geknokt. Buiten deze groepsreis zijn er sinds enkele maanden verschillende pakketreizen geboekt. En de reviews van de gedane reizen waren erg positief! Het mooiste compliment was dat ze ons zeker gaan aanraden bij anderen,  de communicatie met ons tijdens hun reis vonden ze erg positief en fijn.

Op dit moment zitten we op La Gomera, het ultieme wandeleiland. Je ziet hier de wandelschoen en de wandelbroek meer voorbij komen dan mensen in hun zwemkleding. Als we op of langs het strand aflopen zien we echt wandelschoenen en een lijf… haha.

We vallen op met onze camper op La Gomera, mensen lezen onze naam en staan verbluft te kijken hoe deze camper hier is gekomen op dit eiland. Er komen berichtjes binnen van vakantiegangers dat ze al menigmaal langs de camper zijn afgelopen en graag een wandeling met ons willen doen….

De vrije dagen om een tocht te doen zijn nu inmiddels zeldzaam. We moeten deze echt inplannen door de drukte van de aanvragen en het invullen van La Gomera.

Gaat het mij en Astrid dan toch lukken om deze droom werkelijkheid te maken?
www.canary -hiking.com.
8 Eilanden en alles onderzocht. Het is werkelijk een mooie job, maar tegelijkertijd ook een heel gevecht om ons op de kaart te zetten bij al die grote reisorganisaties.
Soms is het zo zwaar dat ik me bedenk, waarom doe ik dit eigenlijk? Maar elke keer kom ik weer tot besef dat wanneer alles is onderzocht, ik iedereen kan laten zien dat de eilanden echt mooi zijn! Alle eilanden zo appart en zo uniek van elkaar!

Aankomend voorjaar hebben we onze groepsreizen voor jullie klaarstaan:

1| Fuerteventura (nog enkele plaatsen vrij)
2| Gran Canaria
3| Tenerife/La Gomera
4| Lanzarote
5| El Hierro
6| Winerun Lanzarote (onder voorbehoud)

Heb je zin om mee te gaan maar twijfel je ivm de nieuwe maatregelen omtrent Corona?  De eilanden zijn groen. Even weg van de maatregelen in Nederland?
Boek kosteloos een van de groepsreizen!

Wij wensen iedereen een mooi nieuw wandelful nieuwjaar!!

Jeanne

Zoals je hierboven hebt gelezen ben ik de bedenker van deze organisatie. Na de vreselijke ziekte wilde ik niet stil blijven zitten. Mijn motto is: Waar een wil is, is een weg. Wat kan je wel in plaats van wat kan je niet!!

Leave a Reply