Skip to main content
reisprof-lifestyle-event-canary-hikingcreismedia-1280

Vorige week waren wij te vinden boven op El Teide om daar de GR131 te lopen. Nu stonden we in Utrecht ons product te verkopen aan de reiswereld. Het was even schakelen voor ons. In de stromende regen liepen we door Haarlem, waar we op bezoek waren bij mijn dochter Maud en haar vriend Nick. Dat we dit “weer” meteen mogen meemaken? Koud en regen haha…

Het plan was om lekker te winkelen in Haarlem. Maar helaas werd het lekker borrelen!!!

Maud is bijna afgestudeerd aan haar opleiding Tourism Management, waar ze het liefst verder gaat in de marketing. Ons Event was voor Maud de kans om eens te kijken en te proeven wat er allemaal te zien is. Mocht er ergens een baan voor haar beschikbaar zijn of komen, dan laat het ons maar even weten.

Alhoewel we nog niet klaar zijn met het grote onderzoek, kunnen we toch beginnen om ons te gaan verkopen. We hebben een reisgids gemaakt wat je hier digitaal kan downloaden. Het gidsje gaat vooral over wie we zijn en wat we doen. een makkelijke ingang naar heel veel meer wat we te bieden hebben op onze site. (Probeer deze in 2 pagina’s naast elkaar te bekijken).

Dan nu het Event: 

Trots in onze blauwe polo’s en onze pas geknipte haren liepen we al vroeg in de ochtend het Spoorwegmuseum binnen. We hadden een leuke plek tussen de planten en met wat verlichting konden we onszelf in de schijnwerpers zetten. Doordat er afgelopen weken al reclame was gemaakt kwamen er al mensen gericht onze kant op. Organisaties die iets leuks willen verkopen! Ook werd ik al vlug aangesproken door de Reisbizz, een  vakblad voor de professionele reiswereld. Een paar maanden geleden hebben we digitaal al een gesprek gehad. Ze waren benieuwd achter het verhaal van Canary-Hiking. 

Onze presentatie:

Buiten dat we een mooie reisgids gemaakt hebben, waren we ook bezig om een presentatie van een uur voor te bereiden. Waar we dachten, dat deze presentatie te kort zou zijn, hebben we een heel uur gepresenteerd tot het einde. Astrid is dan ook wel de geschikte persoon om zoiets te doen. De interactie met het publiek was fantastisch. Doordat er over onze presentatie werd gepraat, kwamen er nog velen een kijkje nemen wie wij nu eigenlijk zijn.
De Reisbizz schreef al meteen een online bericht hoe mooi dit Reisevent was en liet ons meteen in hun presentatie zien.

Reisbizz nieuws

Wat hebben we bereikt?

  • Veel nieuwe contacten.
  • Enthousiaste mensen.
  • In de aandacht van de reiswereld.
  • Onze eigengemaakte reisgids.
  • Onze presentatie viel in de smaak.
  • pakketreizen die aangeprezen gaan worden voor ons.
  • Eventuele samenwerking met anderen.
  • Vooral heel veel weer geleerd.

De eerste nieuwe reizen vanaf 2022

Een fantastisch mooi combi pakket in 2 niveaus. Fietsen (wielrennen) of Wandelen. Alles incl. gids sportresort, 5 zwembaden. Binnenkort te zien op onze website.

12 Daagse hikingtocht Camino Naturales – GR131 Fuerteventura €795,00

Gaat door vanaf 5 personen / maximaal 10 personen
Vertrek 15 januari 2022

Bekijk hier

Jeanne

Zoals je hierboven hebt gelezen ben ik de bedenker van deze organisatie. Na de vreselijke ziekte wilde ik niet stil blijven zitten. Mijn motto is: Waar een wil is, is een weg. Wat kan je wel in plaats van wat kan je niet!!

Leave a Reply