Skip to main content
Lanzarote

Lanzarote:
Op dit eiland heb ik me altijd thuis gevoeld, en vanaf de eerste stappen op dit eiland was ik enthousiast. Ik wist al veel en had hier al mensen die ik kende. En wat was dit eiland voor mij en Astrid leuk! Johan van de fietsenwinkel, Ilse die vaak met ons meeging, Amanda idem dito.

Sarah en Denisa die altijd wel op Kyra wilden passen, omdat ze er helemaal gek van waren. De contacten die we daar hebben gemaakt zijn zo hartverwarmend!

 

Bezichtigingen bij alle mooie Casas Rurales brachten ons vaak in heel bijzondere omstandigheden.Zo hadden we een afspraak met een accommodatie waarbij we meteen aan de wijn werden gezet! De paar dagen op La Graciosa, die voor mij persoonlijk uniek waren. Wat hebben we in deze tijd vooral veel lol gehad. We hebben gefietst, we hebben hard gelopen, we hebben wandelingen gemaakt in wintertijd waar overal bloemen op de kale vulkaangrond groeiden. Lanzarote normaal het donkere eiland was één grote bloemenpracht.

 

Conny van Sunweb die met haar nette pakje en tasje mee underground ging, en heel vlug weer bovengrond was! Ze was niet voorbereid om in de donker te lopen. De Vanlife boys… waar we langere tijd mee rondgereden hebben. Met hun hebben we ook de allerleukste ervaring gedeeld: de Underground Experience waar we moesten abseilen naar een lavapijp meters diep.
Maar we moesten met pijn in ons hard verder naar Gran Canaria. We wisten al dat één jaar niet haalbaar zou zijn. En zo zaten we op de boot met de vriendin van Johan, Sarah en maakte Johan een foto van onze voorbijvarende boot. 3 Maanden waren voor Lanzarote geweest.

Hasta Mañana…

Jeanne

Zoals je hierboven hebt gelezen ben ik de bedenker van deze organisatie. Na de vreselijke ziekte wilde ik niet stil blijven zitten. Mijn motto is: Waar een wil is, is een weg. Wat kan je wel in plaats van wat kan je niet!!

Leave a Reply